Korszerű eszközök

A kecskeméti OKJ képzések korszerű, jól felszerelt tantermekben folynak. Korszerű számítógéppark, digitális tábla, és számos modern technikai eszköz teszi élvezetessé és könnyűvé a tanulást számodra.

Segítőkész kollégák

Az OKJ képzés során tanáraiddal és az iskola kollégáival könnyen tudod tartani a kapcsolatot: Facebook-on, a honlapon található online chat felületen és Skype-on. A kollégák segítőkészek, és kérdéseiddel, problémáiddal bármikor a rendelkezésedre állnak.

Állás

Nem csak tudást, de állást is szeretnél a kecskeméti OKJ képzés elvégzése után? Az iskola kiterjedt kapcsolathálózata révén a legtöbb képzés után álláslehetőséget is kaphatsz. Érdeklődj az ügyfélszolgálaton!

Minőségi képzések

Az OKJ képzések minőségét bizonyítja a sikeres vizsgázók aránya, mely 2012-ben 99% volt. Ezen kívül a végzett tanulók közül több százan jelentkeztek a kecskeméti intézménybe újabb OKJ képzésre.

Garancia a sikerességre

Ha a képzés végén nem sikerül eredményes vizsgát tenned, a Kecskeméten szervezett tanfolyamon ismét részt vehetsz, teljesen ingyenesen.

Kedvezmények

Időszakos és folyamatos kedvezmények várnak - a részletekről érdeklődj az ügyfélszolgálaton! Első lépésként töltsd ki a kiválasztott képzés oldalán található űrlapot, majd keresd a kollégákat az elérhetőségen.

Segítség a tanuláshoz

Érdeklődj, és máris megajándékozunk egy e-book-kal, mely segít Neked abban, hogy sokkal gyorsabban és hatékonyabban menjen a tanulás. Az e-könyvet érdeklődés után azonnal letöltheted, akkor is, ha végül nem iratkozol be az OKJ-s képzésre.

AIRPRESS LOADED

DELAYED QUERY : /Adatok : 48359fcf5a49acc35954929fcb34a1a2 Adatok?filterByFormula=OR({ID} = "")